ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο κ. Τσίπρας σε ανακοίνωσή του, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο τής Βραζιλίας Λουίς Ινάσιου Λούλα Ντα Σίλβα, όρισε τον εαυτό του όχι μόνο «ως υπερασπιστή τής κοινωνίας αλλά και της ίδιας της Δημοκρατίας» συμπληρώνοντας με περίσσια περισυλλογή το πόσο παρόμοια είναι τα συνθήματα των «εχθρών τού λαού και της Δημοκρατίας» αναφερόμενος στο κεντρικό σύνθημα τού Μπολσονάρο «Θεός-Πατρίδα-Οικογένεια».

κ. Τσίπρα, σας θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα το λέμε: «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» και το λέει όλος ο ελληνικός λαός, οπότε είμαστε … εχθροί τού εαυτού μας, της πατρίδας μας και της δημοκρατίας; Σκεφτείτε το!

Πώς μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας να δηλώνει ότι δίνει αγώνα για την υπεράσπιση τής κοινωνίας και της δημοκρατίας όταν ό ίδιος ως πρωθυπουργός:

  1. Πούλησε το ελληνικό όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.
  2. Ανέστρεψε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τού 2015 από κατά σε υπέρ, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό!
  3. Υπέγραψε νέα μνημόνια ενώ προεκλογικά υποστήριζε ότι θα βγούμε από αυτά!
  4. Επέβαλε τα κάπιταλ κοντρόλς στην χώρα
  5. Αύξησε τον ανώτατο συντελεστή του ΦΠΑ
  6. Ξεκίνησε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας
  7. Αύξησε το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος της χώρας
  8. Απαξίωσε τις ΔΕΚΟ (βλέπε ΔΕΗ)
  9. Φτωχοποίησε τον Έλληνα

Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει ντροπή σε ό,τι λέτε και σε ό,τι κάνετε, εξάλλου αυτό συνάδει και με το όνομά σας, δεν έχετε «τσίπ(ρ)α» κ. Τσίπρα. Αν η «κολοτούμπα» ήταν ολυμπιακό άθλημα θα ήσασταν ο μοναδικός χρυσός Ολυμπιονίκης (ελλείψη ανταγωνισμού).

Αν όσοι λένε: «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» θεωρούνται «εχθροί του λαού», εσείς ως τι χαρακτηρίζεστε σύμφωνα με το έργο σας κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας σας; Σας θυμίζουμε επίσης μία λαϊκή ρήση: «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς»!

 

Από την Πολιτική Γραμματεία

Νέου Εθνικά Ενιαίου Πολιτικού Σχηματισμού – Πρώτα η Ελλάδα

Αίεν Υψικρατείν

Αίεν Υψικρατείν

        Αυτό το σύνθημα είχαν και θα έχουν αιώνια στην καρδιά και στο μυαλό τους, τα άξια αυτά παλληκάρια, των οποίων τα ονόματα έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στην βίβλο των Ηρώων μας.  Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο απανταχού Ελληνισμός,  μετά...

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ 31/1

Εμβρόντητοι ακούσαμε σήμερα από το Ζάππειο τη «βαρυσήμαντη» δήλωση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (!!!!) κ. Αλέξη Τσίπρα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από όλες τις ψηφοφορίες που θα γίνουν από τώρα και στο εξής ως την ημέρα των εκλογών, εκτός από εκείνη που...

Διαβάστε Περισσότερα

«Ποιος παρακολουθεί ποιον…»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πιστός στο δόγμα Κλίντον «είναι η οικονομία, ηλίθιε», θέτει ως πολιτική και προεκλογική προτεραιότητα την οικονομία και με παρόμοιο τρόπο θα κινηθεί και προεκλογικά, σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μια θα αναδείξει κυρίως αυτό που θεωρεί επιτυχία...

Διαβάστε Περισσότερα